Muzsikus Blog

Ez is Muzsikus, de nem a Megfagyott. Épület-kritikák, építészek, mesék az oktatásról, humor, kultúra, friss hírek, rendezvények, vélemények. Naponta frissülő tartalom. Cenzúra nélkül. Alkotásaitokat publikáljuk, ne legyetek szégyenlősek!

Címkék

ajánló (6) építészet (3) hk (4) koli (2) kultúra (3) oktatás (3) pályázat (2) poén (4) rendezvény (4) vélemény (10)

Utolsó kommentek

  • _Geci: Na, és akkor most hogy így a vizsgakártya kijátszása után? (2008.07.10. 23:06) Hol volt, hol nem volt,
  • humanplotter: vizsgázunk, vizsgázgatunk. türelem emberek... (2008.06.26. 00:07) Hol volt, hol nem volt,
  • _Geci: Ej, de rég frissült már ez a blog is. (2008.06.25. 01:16) Hol volt, hol nem volt,
  • Eszti: Khm... Sok mindenben igazuk volt, és sajnálatos, hogy eredménytelenül múlt el a "kampány". Azoktól... (2008.06.07. 11:36) Hol volt, hol nem volt,
  • lyályé: idealista dolog azt gondolni, hogy kedves tanárainkat érdekli az oktatás színvonala, vagy hogy min... (2008.06.06. 21:07) szakirány előadás
  • Utolsó 20

leadáskor történt

2008.05.26. 01:54 | humánplotter | 2 komment

Az utóbbi napokban azon morfondíroztam, hogy mivel lehetne rávenni hallgatótársaimat, hogy írásokat meg mindenféle alkotásokat küldjenek ide. Az ugyanis elég uncsi, ha csak én koptatom itt a klaviatúrát és a blognak is elsődleges célja, hogy közös szerkesztés alá kerüljön majdan.

Szóval ezeken gondolkoztam, közben persze rajzoltam mint egy nyomtató és hát ekkor jött az evidens ötlet: nekiállok leadás-sztorikat gyűjteni. Azért gondolom (most még), hogy jó ez, mert mindannyiunknak vannak élményeink, főleg persze rosszak. Akadnak azért vicces és tanulságos emlékek, meg persze van hogy sírni tudnánk mikor összetörik a makettünk.

Olyankor mátrixosan lelassul minden és mintha percekig repülnének az apró balza darabok szerteszét a K épület lépcsőjén, a szívünk is megáll egy percre, majd pedig a még éppen maradt darabokat mi magunk rugdossuk és tapossuk szanaszét őrült ordítozás és vérbenforgó szemek kíséretében. Hát kábé ilyen érzés ez.

Ez tehát a szándékom, írjatok nekem történeteket mindannyiunk örömére és szórakoztatására! Nem baj ha kiderül névszerint egy-két oktatóról, hogy milyen szívtelen gyökér, de persze a hallgatóbarát-tanárok neveit se titkoljuk.

A cím: humanplotter@gmail.com

Címkék: pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://muzsikus.blog.hu/api/trackback/id/tr7487495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Geci 2008.05.27. 15:54:09

Nem is tudtam, hogy Adolf Hitler kiskorában protoemós volt, és építészenk tanult, nem festőnek...

humánplotter · http://muzsikus.blog.hu 2008.05.27. 18:37:52

a kép igencsak hajaz a jól ismert diktátorbácsira, ennek ellenére szerintem az alkotónak nem volt szándéka Hitler megrajzolása. Egyébként egy elég régi gólyabál plakátunkon szerepel a mű, azt hiszem '98-ból.
süti beállítások módosítása