Muzsikus Blog

Ez is Muzsikus, de nem a Megfagyott. Épület-kritikák, építészek, mesék az oktatásról, humor, kultúra, friss hírek, rendezvények, vélemények. Naponta frissülő tartalom. Cenzúra nélkül. Alkotásaitokat publikáljuk, ne legyetek szégyenlősek!

Címkék

ajánló (6) építészet (3) hk (4) koli (2) kultúra (3) oktatás (3) pályázat (2) poén (4) rendezvény (4) vélemény (10)

Utolsó kommentek

  • _Geci: Na, és akkor most hogy így a vizsgakártya kijátszása után? (2008.07.10. 23:06) Hol volt, hol nem volt,
  • humanplotter: vizsgázunk, vizsgázgatunk. türelem emberek... (2008.06.26. 00:07) Hol volt, hol nem volt,
  • _Geci: Ej, de rég frissült már ez a blog is. (2008.06.25. 01:16) Hol volt, hol nem volt,
  • Eszti: Khm... Sok mindenben igazuk volt, és sajnálatos, hogy eredménytelenül múlt el a "kampány". Azoktól... (2008.06.07. 11:36) Hol volt, hol nem volt,
  • lyályé: idealista dolog azt gondolni, hogy kedves tanárainkat érdekli az oktatás színvonala, vagy hogy min... (2008.06.06. 21:07) szakirány előadás
  • Utolsó 20

ajánló

2008.05.18. 03:10 | humánplotter | Szólj hozzá!

A leadási időszak a legnagyobb szívás ami létezik ezen a Földön. Ez biztos. Mindennek ellenére programot ajánlok nektek kedd estére, mert ha valami miatt érdemes elszakadni a rajzasztaltól, (pusztán szakmai okok miatt) akkor az ez az előadás.

Mazzag Márton: A pekingi olimpia egy építész szemével

Időpont: 2008. május 20. (kedd), 18.00 óra

Helyszín: ELTE BTK, 1088 Budapest, Múzeum krt. 4/F fszt, Kodály-terem

Bemásolom a meghívó tartalmát, mert ma nem megy a fogalmazás:

Peking városképe - csakúgy, mint a kínai társadalom - radikális változásokon ment át az elmúlt évszázadban. A város területe megsokszorozódott, struktúrája alapvetően átalakult. Az olimpiára való felkészülés Peking számára olyan nagyléptékű városrendezési tervet foglal magába, amely megpróbálja megoldani Peking több problémáját és egyben visszatérést biztosítani a Ming-kori városkép bizonyos elemeihez. Kína törekvése, hogy Peking építészetileg is jelentős épületekkel büszkélkedhető világváros legyen, már a 2008-as olimpia előtt is egyértelmű volt. Az elmúlt idők gazdasági fejlődésének köszönhetően neves külföldi építészek új épületei, stadionjai teszik Peking átfogó rendezési elképzelésit színesebbé.

Mazzag Márton építész, a Zoboki, Demeter és Társaik építésziroda munkatársa.

A belépés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak! Ne feledjétek, nem csak a sraffvonalak száma számít!

Címkék: ajánló építészet

A bejegyzés trackback címe:

https://muzsikus.blog.hu/api/trackback/id/tr50474859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása