Muzsikus Blog

Ez is Muzsikus, de nem a Megfagyott. Épület-kritikák, építészek, mesék az oktatásról, humor, kultúra, friss hírek, rendezvények, vélemények. Naponta frissülő tartalom. Cenzúra nélkül. Alkotásaitokat publikáljuk, ne legyetek szégyenlősek!

Címkék

ajánló (6) építészet (3) hk (4) koli (2) kultúra (3) oktatás (3) pályázat (2) poén (4) rendezvény (4) vélemény (10)

Utolsó kommentek

  • _Geci: Na, és akkor most hogy így a vizsgakártya kijátszása után? (2008.07.10. 23:06) Hol volt, hol nem volt,
  • humanplotter: vizsgázunk, vizsgázgatunk. türelem emberek... (2008.06.26. 00:07) Hol volt, hol nem volt,
  • _Geci: Ej, de rég frissült már ez a blog is. (2008.06.25. 01:16) Hol volt, hol nem volt,
  • Eszti: Khm... Sok mindenben igazuk volt, és sajnálatos, hogy eredménytelenül múlt el a "kampány". Azoktól... (2008.06.07. 11:36) Hol volt, hol nem volt,
  • lyályé: idealista dolog azt gondolni, hogy kedves tanárainkat érdekli az oktatás színvonala, vagy hogy min... (2008.06.06. 21:07) szakirány előadás
  • Utolsó 20

ne fessd az ördögöt a falra!

2008.05.30. 12:35 | humánplotter | Szólj hozzá!

Jöjjön egy kis kortárs művészet, ismerjétek meg BLU-t, a zseniális graffitiművészt. Berlinben, Sao Paoloban, Palestinában stb. is fellelhetők munkái, melyek erősen megosztják a nagyközönséget. Ennek oka, hogy "freskói" az ember velejéig hatolnak, sőt olykor a gyomorforgatás határait súrolják. A képek láttán összeszorul a torkunk, olyan érzésünk van, mintha nem is a képen láthaó embernek másznának ki bogarak a szeméből, hanem rajtunk futkosnának. Ugyanez vonatkozik a csonkításos és hasonló képekre is. A legegyszerűbb azt mondani, hogy undorító és gusztustalan ez az egész és bezárni a weblapot. Mégsem tettem, valami mégis megfogott bennük. Szemezgettem is párat, amiket ránk, építészhallgatókra igyekeztem aktualizálni megjegyzéseimmel. Műveiből készült stop motiont itt és itt találtok, szerintem zseniális munkák.


"Most még csak az ujjadba vagdosol bele hébe-hóba, de mi lesz 12 óra makettezés múlva?"















"Bizonyos idejű ébrenlét után ne akarj koffeintablettákat bevenni, mert  könnyen pórul járhatsz!"















"Én egy nagyon organikus épületre gondoltam."
















"Kiütést kapok ettől a sok rajzolástól!"














Címkék: kultúra poén

A bejegyzés trackback címe:

https://muzsikus.blog.hu/api/trackback/id/tr92494923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása