Muzsikus Blog

Ez is Muzsikus, de nem a Megfagyott. Épület-kritikák, építészek, mesék az oktatásról, humor, kultúra, friss hírek, rendezvények, vélemények. Naponta frissülő tartalom. Cenzúra nélkül. Alkotásaitokat publikáljuk, ne legyetek szégyenlősek!

Címkék

ajánló (6) építészet (3) hk (4) koli (2) kultúra (3) oktatás (3) pályázat (2) poén (4) rendezvény (4) vélemény (10)

Utolsó kommentek

  • _Geci: Na, és akkor most hogy így a vizsgakártya kijátszása után? (2008.07.10. 23:06) Hol volt, hol nem volt,
  • humanplotter: vizsgázunk, vizsgázgatunk. türelem emberek... (2008.06.26. 00:07) Hol volt, hol nem volt,
  • _Geci: Ej, de rég frissült már ez a blog is. (2008.06.25. 01:16) Hol volt, hol nem volt,
  • Eszti: Khm... Sok mindenben igazuk volt, és sajnálatos, hogy eredménytelenül múlt el a "kampány". Azoktól... (2008.06.07. 11:36) Hol volt, hol nem volt,
  • lyályé: idealista dolog azt gondolni, hogy kedves tanárainkat érdekli az oktatás színvonala, vagy hogy min... (2008.06.06. 21:07) szakirány előadás
  • Utolsó 20

muzsikus vagy nem muzsikus?

2008.04.30. 23:46 | humánplotter | 3 komment

Kedves olvasóim!

Útelágazásódászódáshoz érkeztünk. Ennek oka, hogy a Megfagyott Muzsikus mégsincs annyira megfagyva, mint ahogy azt eddig hittük. Tóth Katalin főszerkesztő megkért engem, hogy blogomhoz ne használjam ezt a nevet önállóan, mert a HK őket bízta meg az újság megszerkesztésével, amit vizsgaidőszakig/ban szeretnének megjelentetni. (várjuk-várjuk!)

Tiszteletben tartom munkájukat és nem szeretném, hogy összemosódjon nevük az én írásaimmal, hiszen két különböző dologról van szó.

Emellett természetesen nem látom értelmét egy név körüli felhajtásnak, nekem nem az a lényeg, hanem, hogy kultúrát és szórakozást biztosítsak építészhallgató társaimnak. A magam módján.

 

Tehát egyelőre ..... lett a Muzsikusból, hamarosan új címre költözünk, majd értesítelek benneteket.

 

U.i.: ezennel pályázatot hirdetek a blog elnevezése céljából!

A bejegyzés trackback címe:

https://muzsikus.blog.hu/api/trackback/id/tr98449374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

olvasó 2008.05.01. 00:56:10

Most már csak azt szeretném látni, hogy hol van akkor az igazi muzsikus és miért nem tud róla senki semmit?
Nekem nagyon tetszik az, amit ti elindítottatok és bármilyen néven is fogtok majd futni rendszeres olvasója leszek, ám nem értem,hogy miért ne maradhatna ez a neve? Kétlem hogy a Megfagyott Muzsikus bővíteni szeretné az információs felületeit,hiszen már lassna egy éve jelent meg az utolsó szám és hát az is eléggé kifogásolható küllemmel és tartalommal. Na mindegy... Nagy érdeklődéssel várom a megjelenő Muzsikust, a ti munkátokhoz meg kitartást, bármilyen névvel is fussatok a jövőben:)

tom 2008.05.02. 20:10:57

Ti? Kik?
Kik vagytok? Hányadévesek? Rólatok miért nem tudni meg sehol semmit?
Levlistán, és szerintem itt is érdeklődtek már.
A szándékotok szép, de kellene hozzá egy (több?) név, arc, személy.

válasz olvasónak 2008.05.04. 00:34:58

érthető, h nem célszerű azonos név, mert így a Muzsikus blogon közölt gondolatok íróin automatikusan a Muzsikus újság íróit, közreműködőit érti az olvasó. márpedig ezek az emberek egymástól függetlenek. és mivel -ahogy olvasgatom a blogot- itt nem csak információk, hanem vélemények, gondolatok is leíródnak, ezért ez a megnevezés problema tényleg nem elhanyagolandó.
egyébként meg az újság megjelent ősszel is, én olvastam.
süti beállítások módosítása