Muzsikus Blog

Ez is Muzsikus, de nem a Megfagyott. Épület-kritikák, építészek, mesék az oktatásról, humor, kultúra, friss hírek, rendezvények, vélemények. Naponta frissülő tartalom. Cenzúra nélkül. Alkotásaitokat publikáljuk, ne legyetek szégyenlősek!

Címkék

ajánló (6) építészet (3) hk (4) koli (2) kultúra (3) oktatás (3) pályázat (2) poén (4) rendezvény (4) vélemény (10)

Utolsó kommentek

  • _Geci: Na, és akkor most hogy így a vizsgakártya kijátszása után? (2008.07.10. 23:06) Hol volt, hol nem volt,
  • humanplotter: vizsgázunk, vizsgázgatunk. türelem emberek... (2008.06.26. 00:07) Hol volt, hol nem volt,
  • _Geci: Ej, de rég frissült már ez a blog is. (2008.06.25. 01:16) Hol volt, hol nem volt,
  • Eszti: Khm... Sok mindenben igazuk volt, és sajnálatos, hogy eredménytelenül múlt el a "kampány". Azoktól... (2008.06.07. 11:36) Hol volt, hol nem volt,
  • lyályé: idealista dolog azt gondolni, hogy kedves tanárainkat érdekli az oktatás színvonala, vagy hogy min... (2008.06.06. 21:07) szakirány előadás
  • Utolsó 20

szárnyaló fotókör

2008.04.25. 02:55 | humánplotter | 1 komment

    Pénteken 19.00-kor ismét tárlatot nyit Világkiállítás címmel a Bercsényi Fotókör a kollégium második emeletén. Állítólag lesz bor és pogácsa meg muzsika Muzsikusoknak. Már az előző kiállításokon is szép képeket láthattunk, kíváncsian várjuk a folytatást.

    Nem láttam még ilyen aktívnak a Fotókört. Eddig mindig csak annyit tudtunk, hogy van egy labor odalenn, lehet makettokat fotózgatni reflektoros meg fekete vászonos környezetben, de ennyi.
    Legutóbb 2005. őszén volt aktívnak mondható a kör tevékenysége, akkor a Tűzraktárban (Isten nyugosztalja) tartottak jó hangulatú kiállítás megnyitót, ahol színvonalas alkotásokat sikerült felsorakoztatniuk. A fellángolás azonban rövidnek bizonyult és két évig nem is hallottunk felőlük semmitsenem.

    Most pedig szárnyal! Hétfőnként a Schönherzes SPOT (ez is fotókör) tart nálunk, a Bercsényi nagytársalgóban előadásokat a fotózás rejtelmeiről. Eddig a digitális fényképezőgép működésével és a képszerkesztés rejtelmeivel ismerkedhettünk meg, jövő hétfőn pedig a természetfotózás csínját-bínját mutatják be nekünk. Az előadásokat ajánlom mindenkinek, a VIK-es srácok jó hangulatot teremtenek, miközben kiderül az is, hogy egyáltalán nem hülyék ahhoz, amiről beszélnek.

    A kiállítás és az előadások után azt is gondolhatná a kör lelkes tagsága, hogy ennyi elég is, örüljetek. De nem így tesznek és ez azt mutatja, hogy élvezik amit csinálnak, valóban szeretnek tenni a közért.
    Pályázatot hirdetnek, melyben az idei Építész Napokról készült képeiteket várják szeretettel. Infók itt. Küldjetek nekik sok-sok képet!

    Így tovább Fotókör!

Címkék: vélemény ajánló rendezvény

A bejegyzés trackback címe:

https://muzsikus.blog.hu/api/trackback/id/tr93441138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szilvi 2008.04.29. 14:04:20

köszönjük a cikket, örülök, hogy van reagálás, és pozitív. de nem érzem jogosnak a kijelentést, hogy 2 évig nem volt semmi. minden félévben tartottunk a mostanihoz hasonló előadásokat, meghívott fotósokkal, diákokkal, művésszel, és tanfolyamot a laborban. idén csak sűrűsödnek a dolgok. mindenesetre köszönjük a cikket, tényleg nagyon örülök neki!
süti beállítások módosítása