Muzsikus Blog

Ez is Muzsikus, de nem a Megfagyott. Épület-kritikák, építészek, mesék az oktatásról, humor, kultúra, friss hírek, rendezvények, vélemények. Naponta frissülő tartalom. Cenzúra nélkül. Alkotásaitokat publikáljuk, ne legyetek szégyenlősek!

Címkék

ajánló (6) építészet (3) hk (4) koli (2) kultúra (3) oktatás (3) pályázat (2) poén (4) rendezvény (4) vélemény (10)

Utolsó kommentek

  • _Geci: Na, és akkor most hogy így a vizsgakártya kijátszása után? (2008.07.10. 23:06) Hol volt, hol nem volt,
  • humanplotter: vizsgázunk, vizsgázgatunk. türelem emberek... (2008.06.26. 00:07) Hol volt, hol nem volt,
  • _Geci: Ej, de rég frissült már ez a blog is. (2008.06.25. 01:16) Hol volt, hol nem volt,
  • Eszti: Khm... Sok mindenben igazuk volt, és sajnálatos, hogy eredménytelenül múlt el a "kampány". Azoktól... (2008.06.07. 11:36) Hol volt, hol nem volt,
  • lyályé: idealista dolog azt gondolni, hogy kedves tanárainkat érdekli az oktatás színvonala, vagy hogy min... (2008.06.06. 21:07) szakirány előadás
  • Utolsó 20

dimenziókapu a Bercsényiben

2008.05.08. 11:31 | humánplotter | 1 komment

Tádááá! Szinte el sem hisszük, hisz oly sokáig kellett várnunk! Három hónapig éltünk elkeseredetten és teljes igénytelenségben, míg végre tegnap... tegnap megnyitották az új férfi wc-ket a Bercsényiben.

    Remegő kézzel nyomtam le a kilincset, az ajtó csikordulás- és nyikordulásmentesen nyílt ki. Szememet először elvakította az erős fény, miközben beléptem, fokozatosan szoktam hozzá a vakító fehérséghez, mintha egy új dimenzióba, egy másik világba csöppentem volna hirtelen.

    Minden patyolat tiszta és makulátlan, a mosdó felett óriási tükör, szappan is van és érzékelős kézszárító. A piszoárok és a lámpa szintén mozgásérzékelősök, olyan érzésem van, mintha a star trekben lennék. Tényleg csak az automata tolóajtó hiányzik, ami cisszeg működés közben.

    Megújult a tusoló is, vannak esztétikus fogasok a törülközőknek, illetve már nem csöpög ránk a felsőbb emeleti szennyvíz sem, mint ugye korábban tapasztalhattuk.

    A WC-n ülni kényelmes, már papírra sem kell költenünk, úgy néz ki futja rá a kolidíjunkból. Az ajtók zárhatók, nem azzal megy el 4-5 perc, hogy a fémreteszt beerőszakoljuk a helyére. Ez is jó.

    A fiúk tehát örülhetnek.


    De nekem van egy kis üröm is az örömben. Ezt most meg is osztanám veletek.

    Miért csak most lett kész? Vagy ha kész volt már (kész volt) elég régen, akkor miért vártak a megnyitással? Az elmúlt három hónapban a koli előtt elkészítették az Újbuda Városközpont teljes lemezalapját, az összes pillért az alsó szinten és az első födém jó részét. Itt bennt ennyi idő alatt 5 mellékhelyiség készült el.

    Mi lesz a női wécékkel? Tudtommal az állambácsi visszavett egy kis pénzt az egyetemtől, így az erre szánt keret elúszott. Bár állítólag még küzdenek a lányok érdekeiért valakik akárhol.

    Esetleges spórolássla nem lett volna-e fedezhető a nói wc-k rendbetétele? Gondolok itt arra, hogy miért is kell nekünk mozgásérzékelős lámpa, piszoár, kézszárító és konzolos wc? Ezek olyan költségek, amik egy étteremben indokoltak, de jelenleg csupán pazarlásnak érzem őket.

    Mi lesz az új wécékkel a következő GöDöR buli után? Félek, a hófehér falak épp addig hófehérek.

    Most mondjátok rám, hogy nekem még a sz*r is ízetlen. :-)

    Én tényleg örülök a felújításnak és nagyon tetszik. Elsők között leszek, aki eltöri a  kezét annak, aki összefirkálja. De azért tudjuk, hogy lehetett volna másképp is. Vagy nem?

Címkék: vélemény koli

A bejegyzés trackback címe:

https://muzsikus.blog.hu/api/trackback/id/tr36459702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GergőÁron (törölt) 2008.05.09. 00:22:16

hú, fél éve nem voltam a bercsényiben, de ha arra járok, nem mulasztom el ünnepélyesen teliszarni.
süti beállítások módosítása