Muzsikus Blog

Ez is Muzsikus, de nem a Megfagyott. Épület-kritikák, építészek, mesék az oktatásról, humor, kultúra, friss hírek, rendezvények, vélemények. Naponta frissülő tartalom. Cenzúra nélkül. Alkotásaitokat publikáljuk, ne legyetek szégyenlősek!

Címkék

ajánló (6) építészet (3) hk (4) koli (2) kultúra (3) oktatás (3) pályázat (2) poén (4) rendezvény (4) vélemény (10)

Utolsó kommentek

  • _Geci: Na, és akkor most hogy így a vizsgakártya kijátszása után? (2008.07.10. 23:06) Hol volt, hol nem volt,
  • humanplotter: vizsgázunk, vizsgázgatunk. türelem emberek... (2008.06.26. 00:07) Hol volt, hol nem volt,
  • _Geci: Ej, de rég frissült már ez a blog is. (2008.06.25. 01:16) Hol volt, hol nem volt,
  • Eszti: Khm... Sok mindenben igazuk volt, és sajnálatos, hogy eredménytelenül múlt el a "kampány". Azoktól... (2008.06.07. 11:36) Hol volt, hol nem volt,
  • lyályé: idealista dolog azt gondolni, hogy kedves tanárainkat érdekli az oktatás színvonala, vagy hogy min... (2008.06.06. 21:07) szakirány előadás
  • Utolsó 20

ÉN 2008, a beszámoló

2008.04.28. 12:29 | humánplotter | 3 komment

    Eltelt 2 nap poszt nélkül, ülepedtek bennem az emlékek. Íme a véleményezés, nem mintha az enyém számítana, de azért tessék:

    Ami jó volt:

    Péntek éjszakai makettezés, az előző posztban erről még nem beszéltem. Születtek komolytalan, de annál viccesebb dolgok, de hálistennek megépíthető és így is vicces építmények. Szombat reggel feketébe öltözött oktatói zsűri érkezett, akik kiválasztották a legjobb művet. A győztes pályamű ha jól emlékszem a debreceni csapat, (update: bocsi) eLeMeL csapat munkája, hamarosan publikáljuk a művet.
    Szombat délelőtti és koradélutáni programok: műbika, szumó és élőcsocsó. Nem kell ezeket bemutatnom, mert aki nem próbálta ki őket, az úgy sem érti milyen király. Jót hülyültünk a debreceniek és a pécsiek csapataival, mindenben benne voltak. Bizony, ők jófejek, nagyon.
    Az építészeti előadások hozták a hozzájuk fűzött reményeket, hasznosak és érdekesek voltak. Az érdeklődők száma viszont meglepően kevés volt, ami picit ciki is, mert az előadó építészek(Zsuffa, Erő, Gunther) tényleg nagyon készültek.
    Mondanom sem kell, legnagyobb sikere Kőhalmi Zolinak volt. Ennyi ember még nem röhögött egyszerre a mi kis kollégiumunkban. Elhozta a kislányát is, aki szintén olyan jó fej, mint az apuci. Sokan mondogatták, hogy ilyen csúnya embernek, hogy lehet ilyen szép lánya! :-)
    Épp csak kitódultunk a stand-up után az udvarra, amikor egy bohócra lettünk figyelmesek. Mintha megint 7 meg 8 évesek lettünk volna, úgy álltunk sorba lufiállatokért. És itt is volt nevetés, mert nem kétszer vert át minket valami abszurd poénnal.
   
    Ami nem volt jó:

    Architlon. Már megint azt várták el, hogy síkhülyére idd magadat és vetkőzz le. Ugyanazok a szar feladatok voltak, mint tavaly meg tavalyelőtt, csak most másik oldalról haladva kellett teljesíteni. Gratulálunk a kreativitáshoz. A nyertes csapat receptje a következő: rakd ki minél több helyen a nemi szervedet és lóbáld a haverod fülébe. Azt hogy mit műveltek a már a gólyatáborban is gáz tiktakkos feladatnál, le sem írom.
    Most ezt túlzásnak érzed kedves olvasó, nem hiszed el. Pedig így van. Erre adják a pontokat, ezzel lehet Építész Napokat nyerni. Reméljük, hogy jövőre ráébred a szervezőség, hogy ennyi csapatot nem lehet versenyeztetni a Gellérten, mert összetömörülnek és nem csak a meztelenül hányás szórakoztatja az embereket...

    Lépjünk túl ezen egy kicsit, mert a rendezvény nem csak ebből az igénytelen vetélkedőből állt. Volt 2 remek GöDöR bulink, jó volt a zene, sokan is voltunk. De nem értem azt a nagy színpadot a tornateremben, azt írták valahol, hogy lesz koncert, Fabula Rasa. Csak nekem nem tűnt fel, hogy lett volna ilyen? Volt ott egyáltalán valaki? Ismeri őket valaki? Írjatok nekem!

    Szumma:

    Nem volt rosszabb, mint tavaly, sőt javulás van. Többen jöttek el, többen voltak a második nap programjain is. Jó volt a szombat változatos összeállítása, mindet élveztük. Örömmel konstatáltuk, hogy megalakult a Gasztrokör és főzőtt nekünk finom vacsorát.
    Gratulálunk a főszervezőknek, pihenjenek egy nagyot! Találkozunk jövőre ugyanitt!

Címkék: vélemény rendezvény hk

A bejegyzés trackback címe:

https://muzsikus.blog.hu/api/trackback/id/tr61445260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tom 2008.04.28. 23:10:59

Rosszul emlékszel, a nyertes pályamű a miénk lett, eLeMeL csapat, a BMEről.
Köszi a szervezőknek ezt a két napot, jó volt.

csabóca 2008.04.30. 02:00:51

Elsőéves vagyok lehet hogy nekem újak a feladatok. De szerintem egyszer egy évben jó poén. Csak a német turistákat kellett volna figyelni. Ők élvezték a citadella különshow-t. A szervező tényleg kevés volt fenn. A tictac viszont szerintem egy vicces feladat. A gödörbe meg nem tudom volt-e a blogíró lenn. De ha ott sokan voltak..és jó volt a zene... akkor én kérek elnézést el****ott izlésem van. De persze gödör és szeretjük és a gödör csapat tényleg mindig kedves és szolgálatkész. Puszi nekik. Meg lehet menni padot pakolni és akkor lesz ideje a szervezőknek uj feladatokat kitalálni. Bár: nem hagyományt akarunk teremteni?

Ada 2008.05.04. 15:22:09

Sziasztok!
Volt koncert szombaton a tornateremben, az a két együttes, akiket meg is hirdettek. Az elején még viszonylag kicsi közönség volt, mert sokan még a Gellért-hegyen kóvályogtak, amúgy ők feldolgozásokat játszottak, a másodikon meg nem voltam, de amit elcsíptem az népzenés-világzenés volt. A pénteki Gödörben kár, hogy csak karaoke volt, bár a vége felé ez már nem igazán számított :).
süti beállítások módosítása